Kiemelt cikkek:

Legfrissebb cikkek:
Kövess minket:

Bemutatkozik a Fehérje Tanácsadó


Bemutatkozás A Fehérje Tanácsadó azzal a céllal jött létre, hogy támogatást nyújtson céljaid elérésében függetlenül attól, hogy izomtömeg-növelésben, fogyásban vagy életmódváltásban gondolkodsz. Itt széleskörű információt találsz könnyen emészthető formában ahhoz, hogy megérthesd a fehérjefogyasztás kiemelkedő fontosságát! Arra törekszünk tehát, hogy olvasóink tudatosabbá, egészségesebbé és ezáltal kiegyensúlyozottabbá válhassanak szervezetük maximális teljesítményének „előhívása” mellett.

Mit is jelent Fehérje Tanácsadónak lenni


Tanácsadó Ma már nem csak az edzőtermekben végzett kemény munka vagy a különböző mozgásformák ismerete szükséges a várva várt sikerek eléréséhez. A kemény munka mellett tisztába kell lenni a különböző tápanyagok szervezetre gyakorolt hatásaival, ezek közül az egyik legfontosabbak a fehérjék. Így tehát a fehérje tanácsadó

  • otthonosan mozog a fehérjék világában,
  • ismereteit képes átadni partnerei számára,
  • segítséget nyújt a megfelelő fehérje szükséglet meghatározásában,
  • hozzájárul az optimális étrend kialakításához

Egészséges életmód

Valóban jók a Táplálékkiegészítők?


A vitaminok és ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az egészséges szervezet számára. A természetes források, mint zöldségek, gyümölcsök azonban már jóval kevesebbet tartalmaznak ezekből az anyagokból, mint 20-30 évvel ezelőtt. A különféle táplálék kiegészítők eme hiányokat kívánják pótolni és nem mellesleg olyan összetételben, amelyek olykor kifejezetten életmódhoz igazodóan tartalmazzák ezeket az anyagokat. Léteznek speciálisabb táplálék kiegészítők is, melyeket kifejezetten a testépítők, sportolók számára fejlesztettek ki, s melyek könnyen és gyorsan nagy mennyiségben hozzájárulnak ahhoz, hogy erőnlétüket, izomzatukat fenntartsák, illetve fejlesszék.